Datça Deprem Son Dakika : SON DAKİKA HABERİ: Datça açıklarında 4 büyüklüğünde deprem ... / Afad, muğla'nın datça ilçesi açıklarında saat 13.00'te 3.7 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini açıkladı.

Datça Deprem Son Dakika : SON DAKİKA HABERİ: Datça açıklarında 4 büyüklüğünde deprem ... / Afad, muğla'nın datça ilçesi açıklarında saat 13.00'te 3.7 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini açıkladı.. Afad, muğla'nın datça ilçesi açıklarında saat 13.00'te 3.7 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini açıkladı. Datça'daki depremde herhangi bir can ya da mal kaybının yaşanmadığı öğrenildi. Korkutan deprem bodrum ve marmaris'te de hissedildi. Akdeniz'in datça açıklarında deprem meydana geldiğini açıklayan afad, şiddetti 4,5 olarak duyurdu. Ankara'nın ardından bir deprem haberi de akdeniz'den geldi.

Saat 01:14'te 5.3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Deprem, datça'nın yanı sıra çevrelerinde de hissedildi. Afad'ın açıkladığı son depremler listesine göre depremin saati 08:09 olarak açıklandı. Türkiye arka arkaya depremlerle sallanıyor. Muğla'nın datça ilçesi açıklarında 4.7 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Akdeniz'de Datça açıklarında 4,3 büyüklüğünde deprem ...
Akdeniz'de Datça açıklarında 4,3 büyüklüğünde deprem ... from foto.sondakika.com
Afad tarafından aktarılan son dakika bilgisine göre depremin saati 09:05 olarak açıklandı. Afad tarafından yayınlanan son depremler listesi verilerine göre muğla açıklarında 3.8 şiddetinde bir deprem meydana geldi. Afad'dan yapılan açıklamada, ege denizi'nde datça açıklarında saat 13.22'de 4,7 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi ifadelerine yer verildi. Ege denizi'nde 4.9 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Haberler > türkiye haberleri > son dakika: Afad, muğla'nın datça ilçesi açıklarında saat 13.00'te 3.7 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini açıkladı. Afet ve acil durum yönetimi başkanlığı (afad) deprem dairesinden edinilen bilgilere göre, saat 10.22 sularında ege denizi'nde 4.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Polis, jandarma ve muğla i̇l afet ve acil durum müdürlüğü'ne herhangi bir ihbarın gelmediği bildirildi.

Datça açıklarındaki sarsıntıyı afad 4,3 olarak bildirirken, kandilli rasathanesi 4.2 olarak açıkladı.

Peki, muğla datça'da deprem mi oldu? Saat 14.30' da merkezüssü ege denizi'nde datça açıklarında 4.9 büyüklüğünde deprem kaydedildi. Deniz yüzeyinin 2,51 kilometre derinliğindeki depremin merkez üssünün, datça ilçesine 19,61 kilometre mesafede olduğu belirlendi. Deprem, muğla'nın datça ilçesinde hissedildi. Afad'dan yapılan açıklamada datça açıklarında meydana gelen 5,3 büyüklüğündeki deprem. Afet ve acil durum yönetimi başkanlığı (afad) deprem dairesinden edinilen bilgilere göre, saat 10.22 sularında ege denizi'nde 4.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Datça açıklarında deprem muğla'nın datça ilçesinin açıklarında saat 22.26'da 3.9 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Afad'da yapılan açıklamada 3.7 büyüklüğündeki depremin datça açıklarında ege denizi'nde meydana geldiği açıklandı. Afad, ''datça açıklarında son 12 saatte en büyüğü 5.5 en küçüğü 0.8 olan 131 adet deprem meydana gelmiştir'' açıklamasını yaptı. Türkiye arka arkaya depremlerle sallanıyor. Ege denizi datça açıklarında 4.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Afad'ın açıkladığı son depremler listesine göre depremin saati 08:09 olarak açıklandı. Polis, jandarma ve muğla i̇l afet ve acil durum müdürlüğü'ne herhangi bir ihbarın gelmediği bildirildi.

Afad'ın internet sitesinde yer alan bilgiye göre; Deprem bodrum, marmaris, datça ile yunanistan'a ait adalarda şiddetli biçimde hissedildi. Afad'ın açıkladığı son depremler listesine göre depremin saati 08:09 olarak açıklandı. Afad'ın verdiği bilgiye göre saat 23.28'de ege denizi'nde 5,1 şiddetinde bir deprem meydana geldi. Son dakika haberine göre, muğla'nın datça ilçesi açıklarında 5.1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

Son Dakika! İzmir'de 5 şiddetinde artçı bir deprem meydana ...
Son Dakika! İzmir'de 5 şiddetinde artçı bir deprem meydana ... from www.gazetedemokrat.com
Muğla\'nın datça ilçesi açıklarında richter ölçeğine göre 4.3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Akdeniz'in datça açıklarında deprem meydana geldiğini açıklayan afad, şiddetti 4,5 olarak duyurdu. Afad'da yapılan açıklamada 3.7 büyüklüğündeki depremin datça açıklarında ege denizi'nde meydana geldiği açıklandı. Büyüklük tarih saat enlem(n) boylam(e) derinlik(km) md ml mw yer çözüm. Kandilli rasathanesi tarafından açıklanan bir diğer deprem ise oniki adalar'da gerçekleşti. Türkiye odak artarda gerçekleşen orman yangınlarına odaklanmışken gelen deprem haberi korku yarattı. Muğla datça'da gerçekleşen depremin büyüklüğü 4.4 olarak kaydedilirken, derinliği 7.1 olarak açıklandı. Yapılan açıklamada datça'daki depremin 7.9 kilometre derinlikte meydana geldiği belirtildi.

Deprem, datça'nın yanı sıra çevrelerinde de hissedildi.

Yaşanan depremlerin saatini ve büyüklüğünü anlık olarak takip etmek mümkün. Afad, ''datça açıklarında son 12 saatte en büyüğü 5.5 en küçüğü 0.8 olan 131 adet deprem meydana gelmiştir'' açıklamasını yaptı. Afad'ın açıkladığı son depremler listesine göre depremin saati 08:09 olarak açıklandı. Deprem bodrum, marmaris, datça ile yunanistan'a ait adalarda şiddetli biçimde hissedildi. Korkutan deprem bodrum ve marmaris'te de hissedildi. 01.08.2021 19:19 | son güncelleme : Türkiye deprem açısından etkin bir dönemde. Afad, muğla'nın datça ilçesi açıklarında saat 13.00'te 3.7 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini açıkladı. Depremin derinliği 28 kilometre olarak belirlendi. Afad tarafından yayınlanan son depremler listesi verilerine göre muğla açıklarında 3.8 şiddetinde bir deprem meydana geldi. Afad'da yapılan açıklamada 3.7 büyüklüğündeki depremin datça açıklarında ege denizi'nde meydana geldiği açıklandı. Afad'dan yapılan açıklamada, ege denizi'nde datça açıklarında saat 13.22'de 4,7 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi ifadelerine yer verildi. Kandilli rasathanesi'nin göre, muğla datça açıklarında 4,3 büyüklüğünde deprem oldu.

Afet ve acil durum yönetimi başkanlığından (afad) edinilen bilgiye göre, ege denizi muğla'nın datça açıklarında saat 23.20'de yerin 12.20 km derinliğinde 4.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Ege denizi'nde, muğla'nın datça ilçesi açıklarında 4,9 büyüklüğünde deprem meydana geldi.başbakanlık afet ve acil durum yönetimi başkanlığı (afad) deprem dairesinin tespitine göre, saat 14.30'da, merkez üssü muğla'nın datça ilçesi açıkları olan 4,9 büyüklüğünde. Ege denizi datça açıklarında 4.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Son dakika haberine göre, muğla'nın datça ilçesi açıklarında 5.1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Korkutan deprem bodrum ve marmaris'te de hissedildi.

Datça'da Deprem Haftası kapsamında etkinlikler düzenlendi ...
Datça'da Deprem Haftası kapsamında etkinlikler düzenlendi ... from trthaberstatic.cdn.wp.trt.com.tr
Afad, ''datça açıklarında son 12 saatte en büyüğü 5.5 en küçüğü 0.8 olan 131 adet deprem meydana gelmiştir'' açıklamasını yaptı. Ege denizi'nde, muğla'nın datça ilçesi açıklarında 4,9 büyüklüğünde deprem meydana geldi.başbakanlık afet ve acil durum yönetimi başkanlığı (afad) deprem dairesinin tespitine göre, saat 14.30'da, merkez üssü muğla'nın datça ilçesi açıkları olan 4,9 büyüklüğünde. Gelen son dakika bilgisine göre; Deprem yerin 5 kilometre altında gerçekleşti. Denizin 9.23 kilometre derinliğinde meydana gelen ve datça'ya 184 kilometre uzaklıktaki depremde, herhangi bir can ve mal kaybının yaşanmadı. Büyüklük tarih saat enlem(n) boylam(e) derinlik(km) md ml mw yer çözüm. Afad, saat 14.01'deki depremin büyüklüğünün 4 olduğunu duyurdu. Depremin derinliği 28 kilometre olarak belirlendi.

Afad'ın internet sitesinde yer alan bilgiye göre;

Az önce gelen son dakika bilgisine göre muğla'nın datça ilçesinde 4.3 şiddetinde bir deprem oldu! Saat 01:14'te 5.3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Datca, mugla, yakınlarındaki son depremlerin verileri ve konumları. Meydana gelen depremin merkez üssünün ege denizi olduğu açıklandı. Türkiye deprem açısından etkin bir dönemde. Kandilli rasathanesi'nin göre, muğla datça açıklarında 4,3 büyüklüğünde deprem oldu. Ege denizi datça açıklarında 4.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Haber son dakika magazin spor ekonomi i̇ndirim kuponları tümü. Datça'daki depremde herhangi bir can ya da mal kaybının yaşanmadığı öğrenildi. Muğla'nın datça ilçesi açıklarında 4,3 büyüklüğünde deprem oldu. Afad tarafından aktarılan son dakika bilgisine göre depremin saati 09:05 olarak açıklandı. Muğla datça'da gerçekleşen depremin büyüklüğü 4.4 olarak kaydedilirken, derinliği 7.1 olarak açıklandı. Afet ve acil durum yönetimi başkanlığı (afad) deprem dairesinden edinilen bilgilere göre, saat 10.22 sularında ege denizi'nde 4.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Gelen son dakika bilgisine göre; datça deprem. Meydana gelen depremin merkez üssünün ege denizi olduğu açıklandı.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama